Om Skogstua

Skogstua Barnehager startet i 1999 med Guribyenga familiebarnehage, øverst i Lommedalen. Siden ble det flere familiebarnehager rundt i bygda. En to-avdelings barnehage på Krydsby Gård ble åpnet vinteren 2007, i et totalrenovert gårdshus med rikelig plass til 35 barn i moderne og flotte omgivelser.

Skogstua er en åpen og inkluderende barnehage som fokuserer på aktiviteter, gjerne utendørs, sommer som vinter. Barna i Skogstua opplever trygge voksne i rolige omgivelser der lek, samspill og positive opplevelser står i sentrum. 

 

Skogstua har også førskole, Maxiklubben og det er et tett samarbeid med Lommedalen Skole om overgang fra barnehage til skole. 

 

Styrer og grunnlegger av Skogstua er førskole- og musikkpedagog Viveke Wessel. Hun er selv oppvokst i Vestre Bærum og kjenner nærmiljøet godt. Før hun stiftet Skogstua har Viveke lang erfaring som pedagog, som musikklærer privat og i kulturskole og som lærer innenfor skolevesenet. Hun har også flere års erfaring fra arbeid innen barn og idrett som formann i Osloklubben Njård. Viveke har 4 barn og 7 barnebarn. 

 

Skogstua Barnehager består i dag av barnehagen Krydsby som ligger på vakre Krydsby Gård. Det er en romslig parkeringsplass for foreldre på gården.

Barnehagens åpningstid er mandag til fredag, kl.7 til kl.17.

Krydsby Gård ligger i Gamleveien 105 i Lommedalen. Se mer under 'kontakt oss'.